Horsavan tochten

 

Heel bijzonder is de Horsavan, een vier-persoons caravan, getrokken door een paard, die voor meerdere dagen gehuurd kan worden.

Deze volledig ingerichte caravan biedt u o.a. het volgende comfort: een luifel, ktv, koelkast, verwarming, gas, water, tuinstel, mogelijkheid om twee fietsen mee te nemen, enz..

Het paard wordt door uzelf gemend. Van u wordt wel enige voorkennis van paarden verondersteld, omdat u enkele dagen alleen op pad gaat. Gedurende deze dagen zorgt u voor het paard. Uiteraard krijgt u wel de nodige instructies, om met paard en horsavan op pad te kunnen gaan. Om eventueel uw geheugen op te frissen, wordt er geoefend met het op- en aftuigen van het paard, en ook het mennen wordt nog even onder toezicht door u gedaan. Veiligheid staat bij het Twents Huifkarverhuurbedrijf hoog in het vaandel.

 

U kunt kiezen uit een vijf- of een zevendaagse tocht. Van de door u gekozen route krijgt u een klein gidsje mee, waarin u naast de routebeschrijving ook informatie vindt over alle bijzonderheden en bezienswaardigheden die u onderweg tegenkomt.

Aan het einde van de dag komt u aan bij een kleine boerencamping (SVR-camping), waar voor u gereserveerd is. Hier kan het paard in de wei, en kunt u genieten van alle voorzieningen van de camping.

 

Prijzen (per horsavan, max. 4 personen) (excl. overnachtingsplaatsen):

Vijfdaagse tocht: € 590,-

Zevendaagse tocht: € 790,-

 

fotoboek
random image
random image
random image
foto_bottom.gif